Societate Civila Profesională de Avocați în Oradea

Despre noi

11Marinău și Asociații Societate Civilă Profesională de Avocați Intro
Marinău si Asociații Societate Civila Profesională de Avocati este formată dintr-o echipa de profesioniști ai dreptului, cu o experianță de peste 30 ani in piața avocaturii. Având un portofoliu larg de clienți, rezolvam diferendele juridice intr-un mod operativ, în timp cat mai scurt si cu profesionalism.
În egală măsură, avocaţii noştri oferă asistenţă juridică şi reprezentare clienţilor în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor de judecată române. Protejarea intereselor clienţilor noştri este prioritatea noastra cea mai importantă.
Acționam prompt, în funcție de particularitățile fiecărei situații, comunicând constant cu clientul și prezentându-i opțiunile disponibile alături de recomandările noastre.
În încercarea de a menține o relație profesională cu clienții, ne poziționam în discuție după situația fiecărui client în așa fel încât fiecare problema să fie rezolvată cu succes și într-un timp optim.
Servicii juridice oferite de echipa noastră

Aria de expertiză

Contestații la CNSC și Plângeri achiziții publice

Formularea de notificări prealabile, contestații în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor și pe cale judiciară, formularea cererilor de suspendare a procedurii de atribuire, precum și a plângerilor împotriva deciziilor Consiliului.

Dreptul afacerilor

Consultanța juridică cu caracter general sau punctual pentru aspectele juridice ale activității comerciale.

Real estate

Oferim asistența juridică calificată în ce privesc tranzacțiile imobiliare și încheierea contractelor de vânzare.

Contencios Administrativ

Casa noastră de avocatură oferă servicii specializate în domeniul contenciosului administrativ și administrativ-fiscal. Echipa noastră de avocați cu experiență este pregătită să asiste clienții în rezolvarea litigiilor administrative, oferind consultanță juridică și reprezentare în fața autorităților competențe.

Insolvență și faliment

Oferim servicii juridice în ceea ce privește deschiderea procesului insolvenței sau falimentului, respectiv gestionarea procedurii în calitate de administrator sau lichidator judiciar.

Drept penal

Avocații noștri oferă servicii complete și expertiză în domeniul infracționalității. Ei asigură asistență juridică și apărare eficientă în cazuri de acuzații penale, reprezentând interesele clienților în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor de judecată.

Dreptul consumatorului

Oferirea suportului juridic în vederea rezolvarea problemelor de protectie a consumatorilor de orice natura.

Activități Fiduciare

Societatea noastră este especializată în întocmirea contractelor de fiducie și în deținerea poziției de fiduciar, având o largă experiență în acest domeniu.

Societăți comerciale

Societatea noastra vă poate îndruma în alegerea formei juridice celei mai potrivite pentru activitatea dumneavoastră economica.
testimoniale

Ce spun clienții noștri

 • Am apelat la Marinau și Asociații pentru asistență într-o tranzacție imobiliară complexă. Echipa lor a fost extrem de informată și m-a ghidat prin întregul proces, asigurându-se că sunt protejat din punct de vedere legal. Mulțumesc pentru devotamentul și expertiza voastră!

  11
  Andrei P.
  Investitor imobiliar
 • Marinau și Asociații m-a ajutat într-un moment dificil al afacerii mele. Echipa lor de experți în insolvență a gestionat cu profesionalism și eficiență situația financiară a companiei mele. Recomand cu căldură serviciile lor!

  11
  Ioana L.
  Antreprenor

Informații de contact

 • Luni - Vineri 09:00-17:00

Mesaj

  ro_RORomână