Activități Fiduciare

Societatea noastră este specializată în întocmirea contractelor de fiducie și în deținerea poziției de fiduciar având o largă experiență în acest domeniu. Fiducia ca activitate și serviciu pornește de la încrederea reciprocă dintre Client și Avocatul său. În baza unui Contract de Fiducie încheiat și semnat conform prevederilor Legii de Organizare a Avocaturii în România și Noului Cod Civil.

  • Reprezentăm investitori și înființăm și coordonăm managementul vehiculelor investiționale – societăți (comerciale) înființate pentru implementarea investițiilor în România – angajând de asemenea colaboratori și salariați, precum și parteneriate la nivel individual și corporativ.
  • Administrăm în numele clienților bunuri, active și fonduri și le investim conform limitelor mandatului asumandu-ne targeturile agreate cu clienții constituenți ai fiduciei – cei care ne oferă acest mandat de administrare.

Ai nevoie de ajutor?

Dacă dorești să discuți cu un avocat pentru a clarifica problema ta, nu ezită să ne contactezi direct printr-un apel la oricare din numerele de telefon de mai jos.

0728021291

0742064266

L – V 09:00-17:00

ro_RORomână