Insolvență și faliment

Parcursul de urmat în cazul unui proces de insolvență presupune o mulțime de etape, foarte mult timp și implicare din tuturor părțițor implicate. Acționăm eficient și monitorizăm îndeaproape totul, pentru a obține rezultatele dorite de client. Asigurăm support pentru reorganizarea juridică a firmei, stabilim conexiuni între societățile reprezentate și persoane avizate care să le ajute pe acestea să depășească momentul, oferind tot suportul nostru pentru ca firmele pentru care lucrăm să poată intra în insolvență, faliment sau lichidare în mod eficient.

Societatea noastră are în portofoliu un număr ridicat de societăţi comerciale. În consecinţă, de-a lungul timpulului am oferit consiliere juridică de tip corporate şi insolvenţă în orice problemă specifică, precum negocieri, tranzacţii sau achiziţii, publice sau private:

  • Consultanță și analiză juridică și financiară în scopul prevenirii insolvenței;
  • Acordarea de asistenţă juridică şi reprezentarea în instanţă în cadrul procedurilor de reorganizare şi faliment atât a creditorilor, cât şi a debitorilor;
  • Identificarea posibilităților de redresare a debitorului;
  • Atragerea răspunderii persoanelor vinovate.

Serviciile din sfera procedurilor de insolvență pe care echipa noastră le pune la dispoziție clienților săi      sunt de două feluri, ambele având ca punct comun obținerea rezultatelor conform cu cerințele societății pe care o reprezentăm.

  • Monitorizare în etapa de pre-insolvențaîn baza unei liste întocmită alături de clientul nostru, vom monitoriza pe aceia dintre colaboratorii acestuia care se află în pragul insolvenței, in vederea luării unor măsuri imediate împotriva debitorilor care prezintă riscuri de a nu-și mai putea achita îndatoririle financiare. Monitorizăm îndeaproape cererile de chemare în judecată care au ca obiect producerea insolvenței societăților comerciale aflate în conexiune cu clientul, anunțându-l pe cel din urmă de toate detaliile acestor cazuri.
  • Monitorizare în timpul insolvențeiîn cazul în care reprezentăm o societate aflată în proces de insolvență, vom realiza toate acțiunile necesare pentru soluționarea acestui caz. Echipa noastră va urmări îndeaproape dosarele de instanță și termenele de soluționare acordate pentru acestea, va redacta și înregistra adresele solicitate de administratorul sau lichidatorul judiciar sau de instanță, informându-l întotdeauna pe client, ori de câte ori este cazul, de parcursul cazului prin care trece compania sa. De asemenea, asigurăm tot suportul pentru reorganizarea judiciară, având colaborări cu administrator și lichidatori judiciari, experți contabili, astfel încât firma pe care o reprezentăm să poată duce la bun sfârșit planul de reorganizare pe care și l-a propus.

Ai nevoie de ajutor?

Dacă dorești să discuți cu un avocat pentru a clarifica problema ta, nu ezită să ne contactezi direct printr-un apel la oricare din numerele de telefon de mai jos.

0728021291

0742064266

L – V 09:00-17:00

 

Contactează-ne

ro_RORomână